“Μπηχτές” Αντώναρου για τον φόβο του Αδ. Γεωργιάδη μήπως χάσει τη βουλευτική ασυλία του (Φωτο)

«Βόμβες» κατά του Άδωνη Γεωργιάδη (χωρίς πάντως να τον κατονομάζει) έριξε μέσω του λογαριασμού του στο facebook ο Ευάγγελος Αντώναρος.

Σχολιάζοντας τη σπουδή του αντιπροέδρου της ΝΔ να πραγματοποιηθούν εθνικές εκλογές ακόμη και αυτή την Κυριακή, ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος αφήνει να εννοηθεί ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης φοβάται το ενδεχόμενο να καθυστερήσει η εκλογική αναμέτρηση διότι είναι πιθανό να μην είναι υποψήφιος κι έτσι να χάσει τη βουλευτική του ασυλία.

«Δεν καταλαβαίνω ειλικρινά την έκπληξη που εκφράζουν κάποιοι. Είναι φυσικό ο εκ των μουσαφιραίων προερχόμενος κι εγκατεστημένος στο ιερό δοτός αντιπρόεδρος της ΝΔ να θέλει να γίνουν οι εκλογές ει δυνατόν ακόμη κι αυτη την Κυριακή» γράφει αρχικά ο Ευάγγελος Αντώναρος και προσθέτει:

«Είναι εποχή για χάσιμο χρόνου τώρα; Όσο πιο μακριά πηγαίνει η κάλπη ο εν λόγω κύριος κινδυνεύει όχι μόνο το δοτό του αξίωμα να χάσει αλλά και να μην είναι καν υποψήφιος. Οπότε πάπαλα η βουλευτική ασυλία για τον υμνητή της οικονομικής πολιτικής των συνταγματαρχαίων».

Κουτί Πανδώρας

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί